Passenger Collection 2021
Turn your coffee and tea ceremonies into soothing journeys.
Coffee set of 2
Handmade porcelain cups and brass saucers.
It is suitable for Turkish coffee and espresso use.
Porcelain parts are applied especially for this collection, in particular the interior is glazed and the exterior is matt.
Metal products with our cooperation with the masters around Istanbul, Grand Bazaar; it is produced using traditional production methods.
Dimensions:
1 cup: 75 ml – 5 x 5 cm
Saucer: Ø 11 cm
Box: 24 x 16 x 7 cm
Sent in a sponge kraft gift box, with the product story and ID card.
Cleaning: Hand wash
1.000₺
Sold Out
DETAILS
Özlem Tuna'nın çamur ve hamurla başlayan hayat serüveni, onu Marmara Üniversitesi'nde aldığı seramik eğitimi ve sonrasında edindiği deneyimler ile birlikte 2003 yılında kendi markasını kurmaya götürdü. Arkeoloji ve sanat tarihine aşık bir babanın yanında yetişen Tuna için tasarım, çevresindeki malzemelere istediği şekli vermenin dışında, birçok konuya çözüm bulma yöntemi oldu. Şimdi ise; tasarım ile çözüm bulmak değil, soru sormak ilgisini çekiyor.
7.700₺
575₺